Mobilappar

Vi utveckar appar både för iOS och Android. Vi utvecklar på ett sådant sätt att vi kan ha mycket gemesam kod, du inte behöver därför inte betala för utvecklingen av två appar.

Läs mer

Teknisk rådgivning

Då vi har bred teknisk kompetens är vi ett utmärkt bollplank inför inköp, när riktlinjer för framtiden ska tas fram m.m. Vi hjälper till med förstudier, tar fram tekniska lösningsförslag osv.

Läs mer

Serverside/backend

Vi erbjuder så kostnadseffektiva serverlösningar som möjligt och har därför bra koll inom open source. Givetvis kan vi även erbjuda lösningar byggt på exempelvis Microsoft-produkter.

Läs mer

Modern webbutveckling

Vi kan erbjuda webbplatser byggda med modern teknik som ger en bra användarupplevelse. Givetvis bygger vi webbplatserna responsiva så att de fungerar bra i dator, tablet och smartphone.

Läs mer

Internet of things (IoT)

Vi kan bygga olika tillämpningar med enkortsdatorer, t.ex. Arduino och Raspberry Pi. Till dessa kan vi koppla olika kringutrustning och även kommunicera med dem via mobilappar.

Läs mer

Vidareutveckling av befintliga system

Ibland är inte nyutveckling den enda vägen. Ett befintligt system kan få ”nytt liv” och göra ett bra jobb i många år till med hjälp av mindre eller större ändringar.

Läs mer